{ "title": "Lahmacun Harcı", "image": "https://www.lahmacun.gen.tr/images/lahmacun-harci.jpg", "date": "19.01.2024 01:56:14", "author": "Gamze sezer", "article": [ { "article": "
Lahmacun hamurun üzerine çeşitli baharatlar ve çeşitli sebzeler eklenerek fırında pişirilen bir hamur çeşidi türüdür. Lahmacunun iç harcı damak tadına, yörelere ve mevsimlere göre çeşitli harçlarla hazırlanarak tüketilir.

Lahmacun Harcı Malzemeleri
Lahmacun Harcı Nasıl Yapılır?

Tüm malzemeleri minik minik doğrayıp, soğanları robottan geçirip salçamızı, baharatlarımızı, sıvı yağımızı da ekleyip elimizle karıştırıyoruz. Harcımız hamurumuz için hazır vaziyettedir.
" } ] }