Fındık lahmacun hamurunu yaparken en çok zorlandığım kısım maya hazırlığı oldu. Maya karışımının kabarmasını sağlamak için ne kadarlık bir süre bekletmem gerektiği konusunda tereddütlerim vardı. Ayrıca, hamurun yoğrulması aşamasında pürüzsüz bir kıvam elde edebilmek için nasıl bir teknik uygulanacağı konusunda tedirgindim. Hamura fındık eklemek, normal lahamcundan farklı bir lezzet katacak gibi görünüyor, fakat yeterince fındık ekleyip eklemediğimi nasıl anlayacağımı bilemiyordum. İçi için kıyma ve baharat karışımını yaparken de lezzetin nasıl olacağı konusunda heyecanlıydım ama sonuçtan emin olamadım. Sonuç olarak, fındık lahmacunu yaptığımda, hem görünümüyle hem de tadıyla gerçekten eşsiz bir lezzet elde ettim. Bu tarif gerçekten denemeye değer!
Fındık lahmacun hamurunu yaparken en çok zorlandığım kısım maya hazırlığı oldu. Maya karışımının kabarmasını sağlamak için ne kadarlık bir süre bekletmem gerektiği konusunda tereddütlerim vardı. Ayrıca, hamurun yoğrulması aşamasında pürüzsüz bir kıvam elde edebilmek için nasıl bir teknik uygulanacağı konusunda tedirgindim. Hamura fındık eklemek, normal lahamcundan farklı bir lezzet katacak gibi görünüyor, fakat yeterince fındık ekleyip eklemediğimi nasıl anlayacağımı bilemiyordum. İçi için kıyma ve baharat karışımını yaparken de lezzetin nasıl olacağı konusunda heyecanlıydım ama sonuçtan emin olamadım. Sonuç olarak, fındık lahmacunu yaptığımda, hem görünümüyle hem de tadıyla gerçekten eşsiz bir lezzet elde ettim. Bu tarif gerçekten denemeye değer!
Cevap yaz